Over het LRC

Het LRC

Het LRC is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De school is gehuisvest in een modern gebouw aan Maartvlinder 1-7 in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. De school is in korte tijd gegroeid tot ongeveer 1700 leerlingen. Uitgangspunt is dat de sfeer van kleinschaligheid bewaard blijft.

Leon de Wit lwit@neuvo.eu Muriëlle van der Voort mvoort@nuovo.eu Website: www.nuovo.eu

NUOVO Scholen

Samen met 15 andere scholen maakt het LRC onderdeel uit van NUOVO Scholen. Leon de Wit (voorzitter - lwit@nuovo.eu) en Muriëlle van der Voort (lid - mvoort@nuovo.eu) vormen het college van bestuur van de NUOVO Scholen. De website van de NUOVO Scholen is www.nuovo.eu

Het bevoegd gezag

Het LRC valt onder NUOVO Scholen (Nieuw Utrechts Openbaar Voortgezet Onderwijs). Dit is het bevoegd gezag van de school. Door een mandaat is een aantal bevoegdheden overgedragen aan de rector van de school. NUOVO is het bestuur van alle openbare scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht. 

Het postadres van het College van Bestuur is:
Postbus 1415, 3500 BK Utrecht. 

Contact

Leidsche Rijn College, Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht. Tel. 030-6702660 E-mail. info@lrc.nl of verstuur een bericht via de LRC-app (voorkeur).

De schoolleiding

De schoolleiding wordt gevormd door vier conrectoren en de rector:

leerjarenConrectoren/rectore-mail
Conrector leerjaar 1 havo/vwo + 2 havo:Jurrien Meijerjmeijer@lrc.nl
Conrector leerjaar 1 gymnasium + 2-3 vwo:Mirjam Vroonhofmvroonhof@lrc.nl
Conrector leerjaar 3-5 havo:Vincent Udenvuden@lrc.nl
Conrector leerjaar 4-6 vwo:Fred Bolluijtfbolluijt@lrc.nl
Rector:Eric Hordijkehordijk@lrc.nl

Afdelingen

De school kent vier afdelingen die elk onder leiding staan van een conrector. De conrector werkt samen met een coördinator leerlingzaken (CL-er). Deze is samen met de mentor verantwoordelijk voor alle leerlingenzorg. Het eerste aanspreekpunt voor jou en je ouders is de mentor of tutor.

 De coördinatoren leerlingzaken zijn:

Leerjaarcoördinatoren leerlingzaken
Leerjaar 1 havo/vwo + 2 havo: Bianca Gommans
Leerjaar 1 gymnasium + 2-3 vwo: Jeannette van der Craats
Leerjaar 3-5 havo: Linda Rothengatter
Leerjaar 4-6 vwo: Hélène Beekhuizen

Bureau Leerlingzaken

Voor alle praktische zaken (verlofaanvragen, te-laat-briefjes, gevonden voorwerpen, kluissleutels en nog veel meer) kun je terecht bij Bureau Leerlingzaken (BLZ) op de begane grond naast de aula. Hier staan Monique Kilicoglu-Adriaensen, Lucia Herts en Troeska Hendriks voor je klaar om je vragen te beantwoorden.